وی ضعف زیرساختهای ابتدایی در این حوزه را در سالهای گذشته مشهود و معلوم اعلام کرد و گفت: ما باید قدمهای بیشتری را در توسعه این بخش برداریم چرا که نمیتوانیم در تهران بنشینیم و کسب و کار حوزه استان اردبیل را با برخی ایدهپردازیها رونق بدهیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضرورت حمایت از صاحبان ایدههای کسب و کار را یادآور شد و افزود: ما با شناسایی مزیتهای استانی تلاش میکنیم تا در برنامهریزیها و هدفگذاریها به سمت رفع مشکلات و موانع حرکت کنیم که قطعا حضور قنبری در این وزارتخانه که خود اهل اردبیل است میتواند ایدهها و کمکهای مالی بیشتری را به این استان سرازیر کند.
واعظی مهیا کردن زیرساختها را در حوزه ICT از اولویتهای وزارتخانه ارتباطات اعلام کرد و ادامه داد: با پیگیریهای دولت و شخص رئیس جمهور و مصوبه مجلس منابع خوبی برای ایجاد زیرساختها و استفاده از توان سرمایهگذاران در این بخش فراهم شده تا نارساییهای استانهای مختلف برطرف شود.
وی اولویت امسال این وزارتخانه را تولید محتوا و ارائه خدمات متنوع به ویژه به مجموعههای علمی و دانشگاهی اعلام کرد و گفت: از هستههای دانشگاهها در حوزه ICT و ایجاد فرصتهای اشتغال در این حوزه حمایت میکنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضرورت شکلگیری این هستههای کارآفرینی را در دانشگاههای فنی و مهندسی عنوان کرد و افزود: اگر در این استان 2 هزار و 500 شغل در این بخش فراهم آید یک ظرفیت عظیمی خواهد بود که جوانان جویای کار را به این حوزه ترغیب و تشویق خواهد کرد.
واعظی ضرورت تاسیس پژوهشکدههای ICT را در استانها به همراه افزایش تبادلات تجاری در حوزه ICT با کشور آذربایجان یادآور شد و تصریح کرد: در سفری که استاندار اردبیل به همراه فعالان اقتصادی به باکو خواهند داشت در این زمینه میتوانند تبادلات خوبی را انجام دهند.
وی بیان کرد: ما از شرکتهای موفق و سرمایهگذار در حوزه تجارت ICT حمایت میکنیم و آمادگی داریم تا نسبت به راهاندازی آزمایشگاه شبکه همراه نیز اقدامات و برنامهریزیها به انجام برسد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حمایت از راهاندازی اپراتورهای توانمند در دانشگاهها به فعالیت شرکتهای دانش بنیان و همراهی بیشتر با پارک علم و فناوری در ایجاد فرصتهای اشتغال اشاره کرد و گفت: ما نسبت به برگزاری کنفرانس بینالمللی ICT در اردبیل مشکلی نداریم اما بر این باوریم این کنفرانسها باید خروجی مشخص و محتوا و غنای خوبی داشته باشد تا برگزاری این کنفرانسها فقط در حد حرف نماند.
واعظی حمایت از مراکز رشد مجازی و کانونهای علم و فناوری را به همراه کمیتههای استانی در این زمینه بیان کرد و یادآور شد: با توجه به اینکه استان اردبیل ظرفیت گردشگری بینظیری دارد باید در فضاهای مجازی و سایتهای توریسم در دنیا تبلیغات گسترده و حضوری موفق را تجربه کنیم.
وی ضرورت توانمندی پولگردی را در این بخش به همراه حمایت از پایاننامههای دانشگاهی یادآور شد و گفت: امروز در کشور علم به صورت بازاری آسیبهایی را به همراه داشته و منجر به شکل گیری پایاننامههای تکراری و کپی و پیست شده که در نقطه مقابل این پایاننامهها ما از پایان نامه علمی واقعی حمایتهایمان را انجام میدهیم./فارس